Kies voor een timmerbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring

Op Jacobs Timmerbedrijf in Lieshout kunt u bouwen

Jacobs Timmerbedrijf in Lieshout is een echt traditioneel familiebedrijf. Het bedrijf ging van vader op zoon. In de afgelopen 25 jaar heeft de zoon van de eerste oprichter het bedrijf verder uitgebouwd tot wat het nu is: een ambachtelijk timmerbedrijf met veel kennis en ervaring. Maak gebruik van deze jarenlange ervaring en kies voor het timmerwerk van Jacobs Timmerbedrijf. Met een eigen werkplaats waar wij alle houtwerken op maat maken en met twee zeer bedreven werknemers in dienst. Zo’n timmerbedrijf vindt u nergens anders.

Projecten

Familiebedrijf Jacobs Timmerbedrijf

Houtwerk en timmerwerk zit ons in het bloed. Het bedrijf is van vader op zoon doorgegaan. Met meer dan 25 jaar ervaring bouwt de huidige generatie aan uw dromen. Uit passie en overtuiging voor ons vak bouwen wij dan ook de mooiste ontwerpen. De mogelijkheden zijn eindeloos en geen uitdaging is ons te groot. Wij hebben jarenlange ervaring en gaan altijd met de tijd mee. Klassiek of modern? Wij helpen u graag. Uw timmerklus is bij ons daarom altijd in goede handen.


In onze werkplaats maken we handmatig en machinaal de mooiste houten trappen, deuren en kozijnen. Ook specifiek timmerwerk voeren wij vakkundig voor u uit. Wilt u graag een stijlvolle houten erker? Of bent u op zoek naar een timmerbedrijf voor uw renovatiewerk? Jacobs Timmerbedrijf in Lieshout bouwt het voor u. Wij zijn er niet alleen voor particulieren, maar ook voor zakelijke klanten, zoals woningbouwverenigingen en bouwbedrijven. Laat u overtuigen door de kracht van hout. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan, wij komen graag bij u langs.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Jacobs Timmerbedrijf Lieshout BV
Papenhoef 23 
5737 BS Lieshout

KvK-nummer:

17073459

Openingstijden

Maandag 07:00 - 17:30

Dinsdag 07:00 - 17:30

Woensdag 07:00 - 17:30

Donderdag 07:00 - 17:30

Vrijdag 07:00 - 17:30

Zaterdag 07:00 - 12:00

Wilt u ook een schitterende houten trap, deur of dakomlijsting? Bel Jacobs Timmerbedrijf uit Lieshout: 0499 - 42 30 77